MARDİN / MİDYAT - Barıştepe İlkokulu

Kas

Filistin ve Gazze halkı  yararına 09.11.2023 Perşembe günü okulumuzda yapılan yardım kermesinde toplanan paralar Gazze'ye ulaştırılmak üzere İHH'nın hesabına yatırılmıştır. Emeği geşen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyet'in 100. yılını hep birlikte büyük bir coşkuyla kutladık.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile tören başladı. Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yapıldı. Cumhuriyet ile ilgili şiirler okundu.  Cumhuriyet'in 100. yılı münasebetiyle yazılan marşları dinledik. Okul müdürümüzün iyi dilekleriyle tören bitti.

Ekm

Anasınıfı öğretmenimiz Merve ERDEM öğrencileriyle beraber boraks ile kristalleştirilmiş kar tanesi deneyi yaptı.

Çevre temizliği etkinliği ile çocuklara doğayı koruma bilinci aşıladık.

Öğrencilerimizle geleneksel  uçurtma şenliği gerçekleştirdik.

Nis

23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. yıl dönümü bütün öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Şiirler okundu. Şarkılar söylendi. Çeşitli dans gösterileri yapıldı. Öğrenciler arasında geleneksel  çocuk yarışmaları düzenlendi. Yarışmada birinci olan öğrencilere ödül verildi.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı  Okul Öncesi Mart Ayı  Yemek Listemiz

Ock

Öğrencilerimiz karnalerini alarak yarıyıl tatiline giriş yaptılar. Karneler ile beraber okuma kitapları da verildi. Öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Halk Eğitim Merkezi il İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenlenen Maşa ve Koca Ayı etkinliğinde okulumuza gelerek öğrencilerimizin keyifli vakit geçirmelerini sağladıkları için  çok teşekkür ediyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinliği tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'Ü saygı, rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümü okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Ekm

1/A Sınıfımız "anne" okumayı ve yazmayı öğrendi. Hayatımızın en kıymetli varlığı olan annelerimize  bu güzel sürprizi hazırlayarak annelerini ne kadar çok sevdiklerini yazarak gösterdiler.

Ekm

İlkokul 2. sınıf öğrencilerimiz serbest etkinlik dersinde okulumuzun bahçesinde açık alanda kitap okuma etkinliği yaptılar. öğretmenimiz Mehmet Arif GÜNEL'e teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz anasınıfı öğrencileri Midyat'ta düzenlenen sirk gösterisine katılarak eğlenceli vakit geçirdiler. İlgilerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederiz